Εξετάσεις διπλωμάτων στην Περίβλεπτο 18-19.3.23

Οι εξετάσεις,έκδοσης και αναβάθμισης διπλωμάτων, αλεξιπτωτιστών πλαγιάς, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, αυτό το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου, στο χωριό Περίβλεπτος, Ιωαννίνων.

Οι μαθητές – μελλοντικοί πιστοποιημένοι πιλότοι, εξετάστηκαν, σε ασκήσεις του αντικειμένου, απλές και εξειδικευμένες,συμπεριλαμβανομένου, όλων όσων οφείλουν να γνωρίζουν και να διαχειρίζονται,στο extreme αυτό, άθλημα, ώστε να πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Μια μεγάλη, αυστριακή σχολή αλεξίπτωτου πλαγιάς, η οποία παρακολουθούσε την όλη διαδικασία και ακολουθεί η ίδια αυτόν τον τρόπο εκπαίδευσης, βρεθηκε προ ευχάριστης εκπλήξεως και δήλωσε πως το επίπεδο των απαιτήσεων και προδιαγραφών, που θέτουν στην Ελλάδα, για το πέρας των εξετάσεων του συγκεκριμένου αθλήματος και την απόκτηση διπλώματος, είναι πάρα πολύ υψηλό.

Η διεξαγωγή των εξετάσεων έγινε με θέα, την πανέμορφη πόλη μας και τα περίχωρά της,σε συνδυασμό καλές καιρικές συνθήκες και κάτω από έναν υπέροχο, γαλανό, ουρανό!

Τον ίδιο μοναδικό ουρανό, μοιράστηκε και απόλαυσε ,κάνοντας μας την τιμή και μια ομάδα Αυστριακών,που ασχολείται με το άθλημα του αλεξίπτωτου πλαγιάς, χρόνια τώρα και η οποία διαλέγει κάθε φορά τον τόπο μας, αφήνοντας και παίρνοντας, επίσης, τις καλύτερες εντυπώσεις!