ΔΙΘΕΣΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ

Το πέταγμα πάνω από το πανέμορφο νησί της Λευκάδας είναι μαγικό!

Συνδυασμός χρωμάτων σε θάλασσα και βουνό.

Η χώρα και οι εντυπωσιακές παραλίες της!

Μπορεί να πετάξει ο καθένας. Και δεν απαιτείται συγκεκριμένη γνώση η ικανότητες.

Σας μετακινούμε εμείς στα σημεία απογείωσης και ο εξοπλισμός μας είναι σύμφωνος με τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας.

Διασφαλίζονται οι κατάλληλες συνθήκες ανέμου και ο εξοπλισμός, και αφού γίνει ο απαραίτητος τελικός έλεγχος, με λίγα βήματα, βρίσκεται κανείς στον αέρα!! Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο επιβάτης είναι μπροστά από τον πιλότο και υπάρχει η δυνατότητα και ο χρόνος, για φωτογραφίες και βίντεο που θα αποτυπώσουν τις υπέροχες εικόνες του νησιού!

Των δέντρων, της παιχνιδιάρας θάλασσας με το μπλε και πράσινο χρώμα, του γαλάζιου ουρανού που χάνεται το μάτι και ξεχνιέται καθώς βυθίζεται στον ορίζοντα, και του ήλιου που φωτίζει και ζεσταίνει τα πάντα…

Η τοποθεσία απογείωσης είναι η Exantia.

Πανοραμικό μέρος, με υψόμετρο 600m  και η πτήση διαρκεί από 12 έως 20 λεπτά.

Και η προσγείωση γίνεται στη μαγευτική παραλία Κάθισμα.

Μια μεγάλη χρυσή ακτή, σας υποδέχεται στην αγκαλιά της, που πάνω της σκάνε απαλά η με δύναμη αφρομένα τα κύματα… Με νερά κρυστάλλινα που λαμπυρίζουν….

Ανοίξτε λοιπόν τα φτερά σας και ελάτε να πετάξουμε μαζί, θαυμάζοντας την απαράμιλλη ομορφιά του απέραντου τοπίου …γη και ουρανός και θάλασσα… Λευκάδα … ανασαίνοντας τον αέρα, τον γεμάτο μυρωδιά πεύκου…!!…

Καλώς ορίσατε!!!

Τημή 89€

τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Με  επαγγελματική φωτογράφιση καί video

ΔΙΘΕΣΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ (ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ)